Szigetszentmiklós, Lakihegy, Rádió utca

120 m2 4 szoba + 2 félszoba

Irányár: 69.000.000.- Ft (575.000 Ft/m2)

Ajánlattételi időszak vége:
15 nap
14 óra
54perc
38 mp

Eddigi ajánlatok: 0

Az eddig megtett ajánlatok megtekintéséhez jelentkezz be!

Ingatlan adatai

Ingatlan altípusa:
családi ház
Alapterület:
120 m2
Telekterület:
1000 m2
Egész szobák száma:
4 db
Félszobák száma:
2 db
Fürdőszobák száma:
2 db
Az ingatlan állapota:
jó állapotú
Pince:
van
Kertkapcsolatos:
igen
Fürdő és WC:
külön és egyben is
Parkoló:
önálló garázs
Épület szintjei:
3

Leírás

Magánszemély által hirdetett Lakihegyi ingatlan. Ingatlan szakértő által 77 M Ft-ra becsült igényesen felépített családi ház, mivel pár éve már nem lakják ezért a felújítási munkák elmaradtak így az ára 69 M Ft. Budapesthez közel, de mégis csendes környezetben kíváló közlekedéssel (M0-ás és BKK 38-as busz Csepelről).


A ház alapterülete 120m2 ehhez jön hozzá a medence tér + télikert + 160m2 pince/garázs. A tágas padófűtéses amerikai konyhás nappali igényes kialakítású konyhabútort kapott (tömörfa cseresznye ajtók és bükk munkafelület), teljesen gépesített konyha tartalma a beépített főzőlap, beépített sütő, beépített mosogatógép és elszívó. A nappali a konyhával és étkezővel együtt 12x6 m, ami teres élményt nyújt. A cseresznye furnéros ajtók mindenhol a minőséget és az egyediséget sugallják.


A kapcsolódó fedett télikert télen is kellemes hőmérsékletet biztosít a pihenéshez. Az átjárás a nappaliból 3 rétegű nyílászáróval van elhatárolva így nyáron hűvös marad bent. Egy 8x3 méteres teljes gépészettel ellátott medence nyílik a télikertből (az egész medence tér padlófűtéses). A fedett és szigetelt környezetnek köszönhetően egész évben használható! 


Emeleten 3 szoba, 1 félszoba és fürdőszoba található. Az alsó szinten kétbeállásos hatalmas garázs, szauna és egy kisebb helység.


Biztonságos és nyugodt környezet, a ház mellett lévő raktár biztonsági őrrel védett. Kb. 300m-re van a BKK 38as busz végállomása, ami Csepelre visz. Orvosi rendelő és óvoda kb egy utcányira található. Pár százméteren belül pedig egy Aldi. 

A kert parkosított, egy bő termésű cseresznyefa és egy kis tó van a végében.

Hasonló ingatlanok