Hogyan töltsd fel ingatlanhirdetésed?

Ingatlanodat a „Hirdetés feladása” menüpontra kattintva tudod megtenni.

Mielőtt feladnád hirdetésre az ingatlant, kérlek, olvasd el gondosan, majd fogadd el az „Ingatlanfeltöltési Feltételeket”. Ezután már készen is állsz, megkezdheted ingatlanod feltöltését.

Ha kérdésed van, keress minket elérhetőségeink egyikén, és mi szívesen válaszolunk!

A * jelölt mezőket mezőket kötelező kitöltened! Miután kitöltötted az összes szükséges adatot, a „Tovább” gombra kattintva tudsz a következő lépésekhez jutni, hogy közelebb kerülj a hirdetésed feladásához.

Ha éppen félbe kellene hagynod a munkádat, a „Mentés piszkozatként” opciót választva el is mentheted a hirdetés piszkozatát, amit a fiókod elment, így később meg tudod nyitni és folytatni a szerkesztést onnan, ahol abbahagytad. Ha éppen eszedbe jutott valami, ami még az előző lépésekhez kapcsolódik, a „Vissza” menüponttal vissza is térhetsz az adott részhez és könnyedén módosíthatod illetve kiegészítheted azt.

 1. Add meg az eladni kívánt ingatlanod pontos címét.
 2. A címnek tartalmaznia kell a települést, a kerület számát (amennyiben van), valamint a házszámot. Ha valós a cím, a Tekrama rendszere ezt automatikusan felajánlja és megjeleníti a térképen. A többi adatot (Épület, Lépcsőház, Emelet, Ajtó) értelemszerűen töltsd ki. Ha nincs ilyen, akkor hagyd üresen. Végül pedig meg kell jelölnöd az eladni kívánt ingatlanod típusát a helyes választ kijelölve. Ha készen vagy, akkor mehet a „Tovább” gombra.
 3. Add meg az ingatlanodra vonatkozó részleteket.
 4. Ahol „Válassz” opciót látsz, ott található egy lefelé mutató nyilacska is, arra kattintva tekintheted meg az opciókat és választhatod ki az ingatlanodra leginkább jellemző tulajdonságot.
 5. Tölts fel minél több képet ingatlanodról, hogy eladhatóbbá tedd azt.
 6. Az ingatlanodat igyekezz minél szebb, élesebb, dekoratívabb képekkel bemutatni. Hidd el, sok múlik ezen! A kültéri/beltéri képekhez MINIMUM 4 darab képet kell feltöltened, és de legfeljebb 20 darabot. Ügyelj arra, hogy egy darab kép mérete nem haladhatja meg a 10 MB-ot, valamint csak JPG és PNG formátumban tudod feltölteni azokat. Az alaprajzhoz MINIMUM 1, maximum 3 képet tudsz feltölteni. Az ingatlanfotózásról tanácsainkat itt olvashatod.
 7. A következő lépésként az eladni kívánt ingatlanod hirdetési árát kell megadnod.
 8. Ez egy olyan ár, mely szerinted az ingatlanod piaci értékét valósan mutatja és melyre leendő vevőid tudnak ajánlatokat tenni. A hirdetési ár ablak melletti kis számláló megmutatja neked, hogy a meghirdetett árból mennyit fogsz képhez kapni a Tekrama 0.99% rendszer használati díjának levonása után. Ezt a díjat a Vevő fogja az ajánlattétel elfogadásakor befizetni a SimplePay Rendszer és a bankkártyája segítségével. Ez az összeg később levonódik a szerződés szerinti vételárból. Add meg továbbá az ajánlattételi időszak végét, amely időpontig tudnak a vevők licitálni ingatlanodra.
 9. Adj meg minden olyan időpontot, amikor leendő vevőid megnézhetik ingatlanodat.
 10. Az időpontok kiválasztása úgy történik, hogy a naptárban a megfelelő napra kattintasz, majd megadod, hogy aznap milyen időintervallumokban tudod fogadni az érdeklődőket. Ha kijelölted, kattints a „Hozzáad” gombra, hogy rögzítsd az időpontot. További időpontokat is kiválaszthatsz, amennyiben azt szeretnéd. Ha rögzítettél egy időpontot, és kiderül, hogy mégsem megfelelő számodra, a szemeteskuka ikonnal törölni is tudod azt.
 11. A következő oldalon láthatod, hogyan is fog megjelenni a hirdetésed a vevők számára.
 12. Fontos, hogy alaposan ellenőrizd le, hogy mindent jól írtál, nincsenek hibák, elütések a hirdetésedben! Törekedj arra, hogy leendő vevőid szemében vonzó legyen a hirdetésed!
 13. Gratulálunk! Szép munka volt, elkészültél a hirdetéseddel!
 14. Utolsó lépésként pedig, ha mindent rendben találtál, kattints a „Közzététel” gombra, és mi máris láthatóvá tesszük hirdetésedet az érdeklődők számára!

Sok sikert! Reméljük, hogy az elképzeléseidnek megfelelően sikerül az ingatlanodat értékesíteni!