Erkélyvarázslat | Tekrama Blog

Erkélyvarázslat

Szerző Tekrama · 2019 Augusztus 01 · 1 perc olvasási idő

8 tipp, hogyan változtasd az erkélyedet a nyári pihenés oázisává!

Nyár van, meleg van, hét ágra süt a nap és te nem jutsz ki a vízpartra vagy a zöldbe? Ne csüggedj! Néhány egyszerű, és nem is túl költséges trükkel könnyedén hangulatos, nyári oázissá varázsolhatod az erkélyedet! Szemezgess tippjeinkből!

1. Varázsold az erkélyed betonpadlóját is hívogatóvá! Halmozz egymásra színes, mintás szőnyegeket az instant–jókedv hatásért, vagy teríts le egy puhább tapintású műfű darabot, hogy a szabadban érezhesd magad.

2. Készíts hangulatos tábortüzet! Igen, tábortüzet! Nincs is másra szükséged, mint egy nagyobb méretű tálra, néhány dekoratív fahasábra és egy sor vidám színű LED füzérre!

3. Ültess az erkélyre strapabíró növényeket! Válassz olyan fajtákat, amik nem bánják a direkt napfényt, akár órákra se. Ilyen például a muskátli, a levendula vagy a hibiszkusz.

4. Használd ki a napelemes LED égősorok, gyertyák és lampionok kínálta lehetőségeket. Garantált a romantikus, meghitt hangulat!

5. Magányra vágysz? Használd ki a bambusz-, és nádkerítések adta lehetőséget, hogy eltűnhess a szomszédok tekintete elől. Ha pedig még ebben is zöldre vágysz, futtass gyorsan növő zöldségeket. A mi kedvenceink a bab, az uborka és a direkt balkonládába való koktélparadicsom. Nem csupán árnyékol és tisztítja a levegőt, de még házilag termesztett zöldség is kerülhet az asztalra!

6. Ki ne lenne kapható egy ebéd utáni szundira? Pihenj stílusosan függőágyban, ami olcsó, dekoratív és még fílinges is!

7. Függönyt az erkélyre? Miért ne? Dekorál, árnyékol, takar és bensőséges hangulatot teremt. Figyelj a biztonságos, szélálló felfüggesztésre.

8. Nem preferálod a kerti bútort? Az se baj! Dobj le néhány szőnyeget a földre, halmozz egymásra nagyobb méretű, színes párnákat, és máris kész az egzotikus hangulatú oázisod!

Ha kérdésed vagy ötleted lenne a témával kapcsolatban, ne habozz, írj nekünk: https://www.tekrama.com/contact-us

Gondolkodsz a váltáson, keresgélsz az eladó ingatlanok között? Összeszedtünk Neked néhány tippet melyek segíthetnek megtalálni álmaid következő otthonát.

A Tekramánál folyamatosan jelentkezünk izgalmas, aktuális, ingatlannal kapcsolatos témákkal. Kövess minket Facebook-on, Instagram-on és a YouTube-on, hogy le ne maradj a további hasznos tippekről és tudnivalókról!

https://tekrama.com/blog/valassz-okosan-babavaro-tamogatas-vagy-szemelyi-hitel

Jó erkélyszépítést kívánunk! :-)